+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Selský dvůr Отзывы

рейтинг отеля

89%
Очень хороший

by 50 reviews

  • Персонал

    93%
  • Чистота

    93%
  • Оборудование

    92%
  • Комфорт

    83%
  • Соотношение цена / качество

    84%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Группы друзей
  • Молодая пара
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Monika

Семья с маленькими детьми, 2.9.2018

Zlin Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Všechno bylo pěkné! Pokoj, restaurace a dětský koutek :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Elena

Семья со взрослыми детьми, 30.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velmi vstřícný přístup personálu, bohatý výběr snídaní, komfortní hotelové wellness.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lubomír

Пожилые пары, 26.8.2018

Znojmo Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • možnost uvařit si kávu

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 26.8.2018

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • Hotel nebyl špatný, ale nevím, co by mi zůstalo v hlavě, že by se mi něco extra líbilo.

  • Pokoje jsou dost malé, dvoulůžkový pro dvě osoby není velký, ale stačil by, jen do něj nemají dovolovat přistýlku, protože jakmile se rozloží, není tam k hnutí. S jídlem je to horší, suroviny nejsou špatné, jen jsou neochucené. Např. Pečená vepřová žebra, měli je jako "tahák" dne...( já je mam rád), ale nedali se moc jist, nebyli osolené, nijak nechutnali...jedl jsem sousto za soustem a nesnědl jsem celou porci, protože se mi pomalu začali protivět. Nevím proč, ale celkově na mě hotel působil tak trochu ušmudlaně, ikdyž tam bylo relativně čisto, možná detaily na mne tak zapůsobily, nebo nevím, čím to bylo. Když v místě proběhnete s dětmi Dinopark a Zoopark, tak tam není moc co dělat.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jiří

Семья с маленькими детьми, 22.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья с маленькими детьми, 19.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Radek Macák

Семья с маленькими детьми, 28.7.2018

žatec Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Hotel velice pěkně zařízený, přátelská atmosféra hned vedle zoo parku s možností přejet vláčkem do Dino Parku. Určitě de vrátíme.

  • cenová rezervace(Počet osob: 3 Cena: 1 543 Kč) byla potvrzena hotelem ale na místě byla doúčtována částka 300 korun za přistýlku což není nikde uvedeno. v koupelně neodtékal sprchový kout, hrozí vyplavení koupelny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Martinčková

Семья с маленькими детьми, 24.7.2018

Karviná Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Čisto a příjemný majitel. Vše v naprostém pořádku a moc doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

Семья с маленькими детьми, 8.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Ochota personálu, čistota, restaurace, umístění hotelu - vyžití pro děti.

  • Málo prostoru v pokoji, při přidání přistýlky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Selský dvůr replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za pozitivní hodnocení. S pozdravem, Martina Koukalová (recepční)

Jaroslava Džuberová

Семья с маленькими детьми, 1.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Jezdíme každé léto a vždy perfektní. Rádi se vracíme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Selský dvůr replied to this review.
Vážená paní Džuberová, děkujeme Vám za krásné hodnocení, budeme se těšit zase na viděnou příště :)
S pozdravem a přáním pěkného dne, Martina Koukalová (recepční)

Anonym

одинокий путешественник, 3.6.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Leif Andrésen

Пожилые пары, 2.5.2018

Riesbürg Německo

  • Overall rating
92 %
  • We enjoyed our stay very much and we will certainly come again! The staff is very friendly and the breakfast good, as the food in the restaurant. The room was comfortable and clean and the bathroom spacious. We happily recommended this hotel!

  • We have nothing to complain about!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Selský dvůr replied to this review.
Dear Mr. Leif, thank you very much for this positive review. We are happy that you enjoyed your stay here. We hope to see you soon! Kind regards, Martina Koukalová (receptionist)

Jaroslav

Пожилые пары, 6.11.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
64 %
  • kocour Mikeš

  • přemrštěné ceny v hotelové restauraci v porovnání s kvalitou jídla a nedostatkem zeleniny v obloze

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Matyáš

одинокий путешественник, 16.9.2017

Slovinsko

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eliška

Семья с маленькими детьми, 25.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Ubytování jsme měli jen na jednu noc. Byli jsme opravdu spokojený. Pěkné prostředí, milý personál, ubytovalní čisté, určitě doporučuji. Určitě ocení rodiny s dětmi, hned vedle je vstup do Zooparku a vláček, který vás odveze do Dinoparku.

  • Nevím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radka

Семья с маленькими детьми, 20.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Venuše

одинокий путешественник, 18.6.2017

Slaný Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 6.5.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dana Čejková

Семья с маленькими детьми, 29.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Pěkné ubytování,všude čisto,vstřícný personál,bohatá snídaně

  • nový podzimní jídelní lístek pro nás absolutně nevhodný.Praženou pohanku a bulguru rozhodně jíst nehodláme.Hamburger s trhaným masem bez chuti a zápachu včetně hranolků za 200 kč mě připadá taky mimo.Pečená krkovice se šťouchanými brambory také nebyl žádný kulinářský zážitek,protože to opět nemělo žádnou chuť

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 10.9.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8