+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Selský dvůr Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 50 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    83%
  • Poměr cena/kvalita

    84%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Monika

rodina s malými dětmi, 2.9.2018

Zlin Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Všechno bylo pěkné! Pokoj, restaurace a dětský koutek :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Elena

rodina se staršími dětmi, 30.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi vstřícný přístup personálu, bohatý výběr snídaní, komfortní hotelové wellness.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lubomír

dospělý pár, 26.8.2018

Znojmo Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • možnost uvařit si kávu

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 26.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Hotel nebyl špatný, ale nevím, co by mi zůstalo v hlavě, že by se mi něco extra líbilo.

  • Pokoje jsou dost malé, dvoulůžkový pro dvě osoby není velký, ale stačil by, jen do něj nemají dovolovat přistýlku, protože jakmile se rozloží, není tam k hnutí. S jídlem je to horší, suroviny nejsou špatné, jen jsou neochucené. Např. Pečená vepřová žebra, měli je jako "tahák" dne...( já je mam rád), ale nedali se moc jist, nebyli osolené, nijak nechutnali...jedl jsem sousto za soustem a nesnědl jsem celou porci, protože se mi pomalu začali protivět. Nevím proč, ale celkově na mě hotel působil tak trochu ušmudlaně, ikdyž tam bylo relativně čisto, možná detaily na mne tak zapůsobily, nebo nevím, čím to bylo. Když v místě proběhnete s dětmi Dinopark a Zoopark, tak tam není moc co dělat.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jiří

rodina s malými dětmi, 22.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina s malými dětmi, 19.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Radek Macák

rodina s malými dětmi, 28.7.2018

žatec Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hotel velice pěkně zařízený, přátelská atmosféra hned vedle zoo parku s možností přejet vláčkem do Dino Parku. Určitě de vrátíme.

  • cenová rezervace(Počet osob: 3 Cena: 1 543 Kč) byla potvrzena hotelem ale na místě byla doúčtována částka 300 korun za přistýlku což není nikde uvedeno. v koupelně neodtékal sprchový kout, hrozí vyplavení koupelny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Martinčková

rodina s malými dětmi, 24.7.2018

Karviná Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Čisto a příjemný majitel. Vše v naprostém pořádku a moc doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

rodina s malými dětmi, 8.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Ochota personálu, čistota, restaurace, umístění hotelu - vyžití pro děti.

  • Málo prostoru v pokoji, při přidání přistýlky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Selský dvůr odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za pozitivní hodnocení. S pozdravem, Martina Koukalová (recepční)

Jaroslava Džuberová

rodina s malými dětmi, 1.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Jezdíme každé léto a vždy perfektní. Rádi se vracíme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Selský dvůr odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Džuberová, děkujeme Vám za krásné hodnocení, budeme se těšit zase na viděnou příště :)
S pozdravem a přáním pěkného dne, Martina Koukalová (recepční)

Anonym

jednotlivec, 3.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Leif Andrésen

dospělý pár, 2.5.2018

Riesbürg Německo

  • Celkové hodnocení
92 %
  • We enjoyed our stay very much and we will certainly come again! The staff is very friendly and the breakfast good, as the food in the restaurant. The room was comfortable and clean and the bathroom spacious. We happily recommended this hotel!

  • We have nothing to complain about!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Selský dvůr odpověděl na tuto recenzi.
Dear Mr. Leif, thank you very much for this positive review. We are happy that you enjoyed your stay here. We hope to see you soon! Kind regards, Martina Koukalová (receptionist)

Jaroslav

dospělý pár, 6.11.2017

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • kocour Mikeš

  • přemrštěné ceny v hotelové restauraci v porovnání s kvalitou jídla a nedostatkem zeleniny v obloze

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Matyáš

jednotlivec, 16.9.2017

Slovinsko

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eliška

rodina s malými dětmi, 25.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytování jsme měli jen na jednu noc. Byli jsme opravdu spokojený. Pěkné prostředí, milý personál, ubytovalní čisté, určitě doporučuji. Určitě ocení rodiny s dětmi, hned vedle je vstup do Zooparku a vláček, který vás odveze do Dinoparku.

  • Nevím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radka

rodina s malými dětmi, 20.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Venuše

jednotlivec, 18.6.2017

Slaný Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 6.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dana Čejková

rodina s malými dětmi, 29.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Pěkné ubytování,všude čisto,vstřícný personál,bohatá snídaně

  • nový podzimní jídelní lístek pro nás absolutně nevhodný.Praženou pohanku a bulguru rozhodně jíst nehodláme.Hamburger s trhaným masem bez chuti a zápachu včetně hranolků za 200 kč mě připadá taky mimo.Pečená krkovice se šťouchanými brambory také nebyl žádný kulinářský zážitek,protože to opět nemělo žádnou chuť

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 10.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8